De producten zijn aan uw winkelwagen toegevoegd

Elfje

Hoe werkt het samenstellen:
U kunt bij het bovenste LieveheersVlindertje uitproberen welke kleurencombinatie u mooi vindt. Als u tevreden bent met het resultaat, dan dient u de door u gewenste kleuren nogmaals te selecteren bij het tweede LieveheersVlindertje op deze pagina, waar u ook alle andere gewenste opties op kunt geven. Dit LieveheersVlindertje zal niet veranderen als u een kleur selecteert, maar de juiste gegevens worden wel besteld. Let op:We hebben de kleuren die u ziet zo goed mogelijk proberen weer te geven, maar door uw beeldscherminstellingen kunnen de kleuren in het echt iets afwijken van de kleuren op uw beeldscherm.

lijfje

 

vleugels

 

mutsje

 

garen

 

VlinderElfje met hangerPrijs21,50 €
Standaard prijs:
Kleur lijfje
Kleur vleugels
Kleur mutsje
Kleur garen
Rugkralen
Soort hanger
Verwerkingsvorm
Kralenrand jurk (acryl)
Opmerkingen

Een lief klein beschermertje als liefdes-, kracht- of troostgeschenk. Een bijzonder geschenk bij bv. geboorte, jubileum, huwelijk of  communie. Bij ziekte of in moeilijke tijden. Als steuntje in de rug bij examens of als talisman. 

Het geheel wordt in een organzazakje geleverd met een kaartje eraan. Hier wordt een klein woordje aan de ontvanger geschreven. (Dit kunt u invullen bij 'persoonlijke boodschap')

Ze zijn te bestellen in elke kleur naar wens… ik heb zeker 40 kleuren waar je uit kunt kiezen… alle kleuren van de regenboog…  in meerdere tinten. De vilt is in supermooie kwaliteit en 100% wolvilt.

In de handjes of op het buikje kun je kiezen uit een engeltje van kralen, fimoklei of edelsteen. Ook kun je kiezen voor een kristallen pendant.

 

Voorbeelden verwerkingsvormen