Welkom in mijn webwinkel

 

Welkom in mijn webwinkel. Je zal er veel geluk en herinnering vinden in allerlei leuke artikelen. Snuffel gerust eens rond. 

 

* Klik op het gelukszakje en je zult allerlei leuke en kleine kadootjes aantreffen.

 

* Klik je op het engeltje in het midden, dan vind je handgemaakte engelhangertjes. De kralen zijn met de hand gemaakt en zijn altijd uniek. Er is er niet één hetzelfde. Deze kun je  ook zelf maken bij LieveheersVlinder in een workshop.

 

* Klik op het vilten LieveheersVlindertje... dan vind je het brede assortiment. Je kunt ze helemaal zelf samenstellen qua vorm, kleur en materialen. Neem een kijkje om eens uit te proberen.

 

 geluksbuideltje roll1

De vilten LieveheersVlindertjes zijn kleine Engelbeschermertjes die als geluks-, liefdes-, kracht- of troostgeschenk kunnen dienen. Een bijzonder geschenk bij bv. geboorte, jubileum, huwelijk of  communie. Bij ziekte of in moeilijke tijden. Als geluksbrengertje, steuntje in de rug bij examens, als talisman of als aandenken aan een dierbare.

Ze zijn er in allerlei soorten en kleuren, u vindt er vast eentje die bij u past. Sommige LieveheersVlindertjes zijn al gemaakt en wachten op een nieuw huisje. U kunt ook zelf een LieveheersVlindertje samenstellen, waarbij u de kleuren en het bedeltje of het hangertje zelf kunt kiezen. Als u vragen heeft over de LieveheersVlindertjes, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.Zelf samenstellen

U kunt hier ook zelf uw eigen LieveheersVlindertje samenstellen. Ze zijn te bestellen in elke kleur naar wens… ik heb zeker 40 kleuren waar je uit kunt kiezen… alle kleuren van de regenboog…  in meerdere tinten. De vilt is in supermooie kwaliteit en 100% wolvilt.

 

Troost en Herinnering

Zowel bij de vilten vlindertjes en elfjes als bij de engeltjes van polymeerklei kunt u kiezen voor de mogelijkheid om as van een dierbare overledene er in te verwerken. Voor de vilten producten kiest u dan voor 'asverwerking'. Het is niet mogelijk om de as te verwerken in een LieveheersVlindertje dat al gemaakt is.