Coaching

We leven in een drukke maatschappij waarin er ontzettend veel van ons als burgers wordt verwacht. Tegelijkertijd hebben we vaak een groot verwachtingspatroon waar we ook onszelf een flinke druk opleggen. Onze agenda raakt overvol, onze overtuigingen zorgen ervoor dat ze onmogelijk haalbaar zijn en we lopen op onze tenen. Er zijn er vele die niet om kunnen of willen gaan met deze druk. Met als gevolg dat gezondheid, relaties en/of sociale contacten op het spel staan. Je loopt vast en dat uit zich op verschillende manieren als lichamelijke klachten en mentale overprikkeling.

Of wat als het leven je uitdaagt en je een grote, ondraaglijke taak geeft waar je niet tegen opgewassen bent? Dat je te maken krijgt met rouw en verlies in welke vorm dan ook. In het verlies van een dierbare, je gezondheid of je baan. Het verlies van zelfvertrouwen en het verlies in het vertrouwen in betere tijden. Het leven is niet altijd makkelijk en zelfs niet altijd te sturen. Daarom is het belangrijk dat we ons 'wapenen' tegen tegenslagen. Dat we de kracht uit onszelf kunnen halen, zodat we wél opgewassen en vol vertrouwen zijn. Het leven is wat het is, daar kunnen we niets aan veranderen... wél de manier waarop we er mee omgaan.

Herkenbaar? Dan bied ik je een aantal mogelijkheden om hier actief mee aan de slag te gaan! Als “Coach” van u of uw kind ga ik via spel of activiteit het gesprek. Ook de hangmat, massagetafel en inzichtskaarten staan hier al klaar om je te helpen ontspannen. Ze bieden je inzichten, zodat je intuïtie weer alle ruimte krijgt en je kan voorzien van zuivere informatie, oplossingen en ingevingen.

Dit is fundamenteel om een sterke basis voor verandering te creëren.

Ik werk in de praktijk o.a. met Edelstenen en BloesemRemedies.

 

Coaching

Werkwijze ; één op één

Aantal sessies ; in overleg (richtlijn: minimaal 3, maximaal 8)

Kosten per sessie ; € 50,- per keer(incl. BTW) € 35,- voor een intakegesprek

Betaling ; Na de sessie

 

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over de coaching